Credigo.fi

Tietoa Credigosta

Monilla meistä on pieniä kulutusluottoja, joustoluottoja tai erilaisia luottokortteja, joiden kanssa setviminen käy pidemmän päälle todella kalliiksi. Hyvänä vaihtoehtona onkin yksi suurempi ja edullisempi luotto, jolla pienemmät saa kätevästi yhdistettyä. Näin voi säästää kuukausittain valtavan summan rahaa. Hakemuksen tekeminen sujuu nopeasti ja helposti suoraan Credigon nettisivuilla.

Mikäli yllättävä rahantarve iskee, on helppo kääntyä Credigon puoleen. Nyrkkisääntö on, että luottoa ottaessa on hyvä muistaa aina tarkistaa luoton ehdot. Edulliselta ja helpolta näyttävä luotto saattaakin joskus osoittautua kalliiksi vaihtoehdoksi. Credigon avulla välttää piilevät ehdot ja sivustolla esitellään selvällä arkikielellä luoton todelliset kustannukset jokaiselle asiakkaalle.

Credigo panostaa siihen, että asiakkaat pysyvät tyytyväisenä lainapäätökseensä. Ensimmäisen kuukauden asiakas voi pitää täysin maksuvapaana. Näin ollen tiukassa rahatilanteessa ei tarvitse heti miettiä takaisinmaksua. Tällä tavoin tulevat menot on myös helpompi suunnitella jatkoa ajatellen. Credigon palvelussa on muitakin erinomaisia puolia, jonka takia asiakkaat ovatkin äänestäneet palvelulle 4,5/5 tähteä. Hyviä ominaisuuksia ovat:

  • Selkeä lainahakemus, jonka tekemisessä kestää kenellä tahansa vain muutama minuutti
  • Asiakaspalvelu, jonka kanssa voi keskustella reaaliajassa niin arkisin kuin myös lauantaisin
  • Selkeät lainaehdot, ei yllätyksiä
  • Hintavertailu, jonka avulla näet kuinka paljon Credigon avulla voi säästää

Credigolla on pitkä kokemus lainojen myöntämisessä. Se on toiminut jo kymmenen vuoden ajan, ja palvellut koko tämän ajan rehdisti ja asiakkaitaan kunnioittaen. Monet kulutusluottoja tarjoavat firmat ovat joutuneet tänä aikana taipumaan Credigon rinnalla, ja yrityksen menestyksekkäästä palvelusta kertoo parhaiten sen yli 400 000 asiakkaan määrä ympäri Pohjoismaita.

Lainan hakeminen

Kuka tahansa suomalainen 20 vuotta täyttänyt henkilö voi hakea lainaa Credigolta. Lainanhaussa ei tarvitse takaajia, mutta lainaa hakeakseen asiakkaan luottotietojen on kuitenkin oltava moitteettomassa kunnossa. Lainan korko ei myöskään koskaan ylitä lain mukaista korkokattoa. Markkinointisääntöjä ja korkokattoa noudattamalla Credigo toimii täysin vastuullisena luotonmyöntäjänä myös viranomaisten silmissä.

Ensimmäinen askel lainan hakemiseen on hakemussivulle klikkaaminen. Hakemuksessa kysytään tavallisimmat henkilötiedot, sekä tiedot tuloista ja nykyisestä asumistilanteesta. Jos hakemuksen kanssa tulee ongelmia, asiakas voi aina kysyä apua asiakaspalvelulta. Sivun alakulmasta löytyykin chat, joka aukeaa aina kun asiakaspalvelu on auki, eli arkisin kello 09–20 ja lauantaisin kello 10–18.

Lainapäätöksen saa minuuteissa ja rahat siirtyvät positiivisen päätöksen jälkeen saman tien asiakkaan tilille, joten rahoja ei joudu odottelemaan päiväkausia. Credigon palvelusta voi hakea lainaa 100–2 500 euroa, joten yritys vastaa hyvin erilaisiinkin lainantarpeisiin. Maksuaikaa lainalle saa hyvin joustavasti, sillä asiakas voi valita takaisinmaksulle jopa 5 vuotta takaisinmaksuaikaa.

Lainahakemusta tehdessään hakijan on todistettava aina henkilöllisyytensä. Tämän takia Credigo pyytää asiakkaitaan tunnistautumaan sähköisesti asiointipalveluun. Tunnistautuminen sujuu helposti monelle tuttujen verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Tällä tavalla Credigo varmistaa myös, että lainanhakija on todella itse kysymyksessä eikä väärinkäytöksiä pääse sattumaan. Näin luodaan samalla turvaa niin uusille kuin myös vanhoillekin asiakkaille.

Credigo muihin luotontarjoajiin verrattuna

Credigo on ollut toiminnassa suhteellisen pitkään verrattuna moneen muuhun luotontarjoajaan. Muut luotontarjoajat usein laskuttavat esimerkiksi lainan nostamisesta, asettavat laskutusmaksuja, korottavat korkojaan korkokaton ylärajoille ja asiakaspalveluun saa yhteyden vain kalliiseen palvelunumeroon soittamalla. Tällaiset murheet voi kuitenkin unohtaa Credigon kanssa asioidessaan, joka on suuri etuus ja paras tapa erottua muista toimijoista.

Sivuston vertailevalla laskurilla on helppo nähdä, kuinka paljon voi säästää valitessaan Credigon muiden palveluntarjoajien sijasta. On selvää, että se voittaa monet muut luotonmyöntäjät helppoudellaan, nopeudellaan ja edullisuudellaan. Credigon valitessaan asiakas maksaa vain koron, ei ylimääräisiä piilokuluja. Esimerkiksi Vivuksen lainapalveluun verrattuna Credigon todellinen vuosikorko on jopa yhdeksän kertaa pienempi.

Monet asiakkaat ovat valinneet Credigon etenkin sen takia, että suomalaisen asiakaspalvelun lisäksi se on ainoa luotonmyöntäjä, joka tarjoaa hintatakuun. Hintatakuu tarkoittaa sitä, että jos 30 päivän kuluttua lainan ottamisesta asiakas huomaa jossakin edullisemman Credigo-lainan, saa asiakas hyvityksen lainojen hinnan erotuksesta. Näin voi olla varma, että saa aina mahdollisimman edullisen lainan.

Pikavippien maailmassa joutuu usein yllättymään epämiellyttävällä tavalla: laina tulee kustantamaan paljon odotettua enemmän ja pahimmillaan vanhan lainan maksamiseen tarvitaan uutta lainaa. Suurin osa asiakaskuntaa kehuukin, kuinka Credigoa ei voi edes verrata pikavippiyhtiöihin, jotka saavat rahansa laskuttamalla asiakkaitaan valtavilla korkosummilla joka kuukausi. Palvelua ollaan myös useaan otteeseen kehuttu turvalliseksi.

Mitä ongelmatilanteissa pitää tehdä?

Kuten sanottua, Credigon asiakaspalvelu auttaa monenlaisissa eri ongelmatilanteissa. Muutamat ongelmatilanteet voivat kuitenkin toistua useaan kertaan. Mikäli asiakas esimerkiksi saa kielteisen lainapäätöksen, on syynä useimmiten muut lainat eri rahalaitoksissa, maksuhäiriömerkintä tai asiakkaan ilmoittamien henkilötietojen virheellisyys. Tällöin kannattaa kysyä asiakaspalvelusta, onko hakemuksessa jotakin virheellistä ja mitkä kohdat pitäisi saada korjattua positiivista lainapäätöstä varten.

Paras tapa tarkastella oman lainan tietoja ovat omat asiakassivut. Asiakassivulle kirjaudutaan käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Käyttäjätunnuksena toimii aina asiakkaan oma henkilötunnus. Mikäli salasana sattuu unohtumaan, voi sen saada helposti takaisin klikkaamalla Credigon sivulla olevaa salasanan palauttamiseen tarkoitettua linkkiä. Omilla sivuilla voi samalla helposti tarkastella muitakin lainan tietoja kuten:

  • Laskuja ja niiden tarkkoja tietoja, kuten viitenumeroa ja tilinumeroa
  • Lainan kokonaissaldoa
  • Omia tietoja, kuten puhelinnumeroa, sähköpostinumeroa ja kotiosoitetta
  • Avoimena olevia maksuja

Jos lainan haluaa maksaa kokonaan pois, on tämä mahdollista. Lainaa on myös mahdollista lyhentää ylimääräisesti haluamansa summan verran. Ylimääräiseen lyhennykseen tarvitsee ainoastaan edellisessä laskussa käytetyt tiedot, eli tilinumeron ja viitteen. Asiakaspalvelu on valmiina auttamaan, jos asiakas haluaa selvittää lainan loppusumman maksaakseen sen pois. Näin varmistuu oikeasta summasta kaikista helpoiten.

Asiakkaiden osoitteet eivät päivity Credigon rekisteriin automaattisesti, joten on tärkeää, että asiakas muistaa ilmoittaa uuden osoitteensa sähköpostitse yhtiölle heti, kun muutto on tiedossa. Credigo on lupautunut pitämään lakien mukaisesti asiakkaidensa tiedot turvassa eikä jaa niitä kolmansille osapuolille. Sen yhteistyökumppanit ovat lisäksi korkeasti arvostettuja ja huolehtivat tietoturvan suojaamisesta.

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan Credigo on selkeä palvelu, joka antaa asiakkaalleen sen, mitä lupaakin. Asiakkaat eivät ole turhaan kehuneet sitä järkeväksi valinnaksi monien erilaisten luotontarjoajien maailmassa. Pikavipeillä ja kulutusluotoilla on selkeä ero ja kulutusluoton valitsemalla yleensä säästää selvää rahaa. Tämän lisäksi Credigolla on omat edullisemmat käytäntönsä, joten asiakas saa aina parhaan mahdollisen tarjouksen.

Credigo myöntää kulutusluottoaan moneen erilaiseen tarpeeseen laajalla skaalalla. Pienimmät lainat alkavat vain sadasta eurosta ja luottoa voi saada jopa 2 500 euroa. Luottojen yhdistely kannattaa aina ja Credigon paras puoli on ehdottomasti se, että korko pysyy moninkertaisesti matalampana kuin muissa luottoyhtiöissä. Korkojen alhaisuus on kymmenen vuoden toiminnan tulosta.

Suomenkielinen asiakaspalvelu on monelle meistä tärkeää ja valitettavan usein törmää siihen, ettei luotontarjoajien asiakaspalveluissa ole suomenkielistä henkilökuntaa. Credigon kohdalla tämä on turha pelko, sillä asiakaspalvelulla on pitkät aukioloajat ja lisäksi avuliaat asiakaspalvelijat puhuvat suomea. Ystävällinen palvelu takaa sen, että asiakas selviää erikoisistakin ongelmatilanteista, mikäli sellaisia sattuu eteen.

Kaiken tämän lisäksi Credigo on myös aktiivisesti mukana sosiaalisen median maailmassa. Se esimerkiksi jakaa aktiivisesti lahjakortteja tykkääjilleen Facebook-sivullaan. Myös uusimmat ja parhaimmat lainatarjoukset ovat samalla nähtävillä Credigon Facebookissa. Sivustoa kannattaa siis seurata aktiivisesti ja napata parhaimmat edut ja palkinnot itselleen. Moni muu perinteinen luotontarjoaja ei samanlaiseen toimintaan pystyisi!

Parasta Credigossa?

Credigo sopii monenlaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin tarjoten lainaa 100–2 500 euroa.

Credigo tarjoaa luotettavaa ja reilua palvelua pitkällä kymmenen vuoden kokemuksella.