Credit24.com

Miksi valita Credit24 ja joustoluotto?

Jos on joskus etsinyt pikavippiä netistä, on varmasti törmännyt nimeen Credit24. Kyseessä on yksi tunnetuimmista Suomessa toimivista luotonantajista, joka on toiminut maassamme aina vuodesta 2011 asti. Tässä ajassa se on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa varsin kilpailluilla pikavippimarkkinoilla luotettavana ja joustavana toimijana.

Credit24 mainostaa itseään Suomen johtavana luotonantajana ja markkinoiden edullisimpana nettiluottona. Asiakkaita sillä riittääkin, sillä yritys on myöntänyt Suomessa jo yli 700 000 lainaa. Mikä tekee Credit24:stä ja sen palveluista näin suositun?

Credit24:n taustaa

Credit24 on kuluttajaluottoihin keskittynyt yhtiö, joka toimii Suomessa IPF Digital Finland Oy -nimisen rahoitusyhtiön alla. Tämä puolestaan on osa kansainvälistä, Lontoon pörssiin listattua International Personal Finance Plc -konsernia. Credit24 tarjoaa lainapalveluita yksityishenkilöille Suomen lisäksi neljässä eri maassa: Australiassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Kyseessä on rekisteröity luotonantaja, joka noudattaa vastuullisen luotonannon käytäntöjä.

Credit24:n päätuote on Joustolimiitti-niminen joustoluottomuotoinen laina. Perinteisiä pikavippejä heillä ei siis ole valikoimassaan, ainoastaan joustoluottoa erisuuruisilla luottorajoilla aina sadasta eurosta 4 000 euroon. Tämä tarkoittaa siis sitä, että sinun ei tarvitse nostaa koko lainasummaa kerralla, vaan voit tehdä nostoja oman nostorajasi puitteissa juuri silloin kun sitä tarvitset.

Joustoluotto toimii siis aivan samalla periaatteella kuin luottokortti ja se onkin nimensä mukaisesti hyvin joustava lainatuote erilaisiin elämäntilanteisiin. Laskusuman tai muun suuremman menon yllättäessä voit nostaa luottotililtä vain siihen tarvitsemasi summan ja pitää lopun luottosumman vararahastona myöhempää tarvetta varten. Tässä pähkinänkuoressa tärkeimmät pointit Credit24:n Joustolimiittiä koskien:

 • Haettavat luottorajat 100–4 000 euroa
 • Maksuaikaa valintasi mukaan 3–36 kuukautta
 • Ikäraja 19 vuotta
 • Nostot aina ilman kuluja
 • Ei avaus- tai tilinhoitomaksuja

Kaiken kaikkiaan hinnoittelu ja lainan ehdot ovat hyvin selkeät. Kun tarjolla on vain yksi tuote, eli sama joustoluotto erilaisilla lainasummilla ja -ajoilla, ei asiakkaan tarvitse kahlata samalla sivustolla montaa eri vaihtoehtoa läpi. Credit24:n sivuilla on kätevä ja helppokäyttöinen laskuri, jonka avulla voi vertailla eri maksuaikojen vaikutusta lainasumman lopullisiin kuluihin.

Lainan kulut tarkemmassa tarkastelussa

Credit24:n joustoluotossa positiivista on palvelun ja kulujen läpinäkyvyys; luotosta ei peritä mitään piilokuluja avaus- tai vuosimaksujen muodossa. Credit24 mainostaakin haluavansa panostaa nimenomaan palvelunsa luotettavuuteen ja siihen, että asiakkaat tietävät tarkkaan, mistä he maksavat ja mitä he saavat. Jos et siis nosta lainaa käyttöösi, et maksa yhtään mitään.

Credit24 tarjoaa monen toimijan tapaan houkuttelevan edun uusille asiakkailleen: ensimmäinen kuukausi 0 % korolla ja täysin kuluttomasti. Tämänkin jälkeen maksat korkoja tietysti vain nostetusta luotosta, et koko myönnetystä lainasummasta. Joustolimiitin ehdoton valtti on se, että nostot ovat aina täysin veloituksettomia. Tässä säästää pitkän pennin, varsinkin jos luottoa aikoo nostaa useassa erässä.

Credit24:llä korko on aina henkilökohtainen ja se määritetään luottokartoituksen jälkeen. Jos siis haluat tietää todellisen korkoprosentin haluamallesi lainasummalle, saat sen selville vain pyytämällä lainatarjouksen. Hinnaston mukaan vuotuinen nimelliskorko on 40,56–95,4 % ja todellinen vuosikorko vaihtelee välillä 49,85–153,63 %. Korkojen osalta Credit24 on luotonantajien keskikastia, ei edullisin mutta ei myöskään kalleimmasta päästä.

Yllättäviä käänteitä varten Credit24 tarjoaa erillistä Turva-palvelua. Maksamalla 4,95 euroa kuussa voit jäädyttää maksuohjelmasi jopa kuuden kuukauden ajaksi esimerkiksi työttömyyden tai sairauden kohdatessa. Tämän lisäksi palvelu oikeuttaa pitämään yhden maksuvapaan kuukauden veloituksetta joka vuosi. Maksuvapaan kuukauden pitäminen onnistuu ilman kyseistä palveluakin, mutta tällöin siitä peritään 20 euron maksu.

Kuinka Joustolimiittiä haetaan?

Voit hakea Credit24 Joustolimiittiä kätevästi verkossa ympäri vuorokauden. Kun tunnistaudut ensin verkkopankkitunnuksillasi, niin pääset täyttämään luottohakemuksen. Luottopäätöksen saat heti hakemuksen lähetettyäsi ja jos päätös on myönteinen, rahat ilmestyvät tilillesi keskimäärin 15 minuutissa kello 8–22 välisenä aikana. Koko prosessi on siis varsin nopea ja vaivaton, ja Credit24:n nettisivut helpot ja selkeät käyttää.

Toisinaan hakemuksen yhteydessä saatetaan pyytää toimittamaan erilaisia liitteitä, kuten esimerkiksi kopioita palkkakuiteista tai veroilmoituksen erittelyosasta. Niiden toimittaminen käy nopeinten skannattuna sähköpostin avulla. Näitä tietoja tarvitaan tietenkin asiakkaan takaisinmaksukyvyn varmistamiseen. Credit24 tuntuu korostavan erityisen paljon vastuullista luotonantoa, ja luotonhakijan maksukyvyn huolellinen arviointi onkin tietysti sekä luotonantajan että -hakijan etu.

Pelkästä myönnetystä luottosopimuksesta ei aiheudu mitään kuluja, mikäli et nosta luottoa, sillä mitään piilokuluja tilinhoito- tai avausmaksujen muodossa ei ole. Sitä voi pitää vaikka vain pahan päivän varalla. Luottorajan korotus onnistuu ilmaiseksi myöhemminkin, jos siihen on oikeutettu. Sen saatavuus perustuu automaattisen luotonhallintajärjestelmän tekemään kokonaisarvioon, johon vaikuttavat esimerkiksi asiakashistoria ja maksukäyttäytyminen.

Myös luottorajan laskeminen onnistuu, mutta tästä peritään 20 euron maksu. Luottorajaa koskevia ja muitakin muutoksia voi tehdä kätevästi Credit24 Online -palvelussa, jossa asiakas näkee hänelle kulloinkin tarjolla olevat lisäpalvelut ja niiden hinnat. Esimerkiksi varsin hyödyllisen eräpäivän muistutuspalvelun voi tilata täysin veloituksetta. Voit myös tarvittaessa pidentää luottosi maksuaikaa.

Miksi valita juuri Credit24?

Joustoluottoa tai mitä tahansa pikavippiä harkitessa kannattaa tietysti käyttää aikaa eri lainatarjousten vertailuun, jotta löytää omaan lainatarpeeseensa sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon. Lainan lopulliset kulut määräytyvät tietysti aina yksilöllisesti kunkin hakijan, haetun lainasumman ja halutun takaisinmaksuajan mukaan, mutta Credit24 suoriutuu kuitenkin kokonaisuudessaan varsin kilpailukykyisesti lainan todellisia kuluja mitattaessa.

Credit24:n joustoluotto erottuu kilpailijoista erityisesti sillä, että nostoista ei peritä minkäänlaista palkkiota. Tämä on arvokas etu, erityisesti jos lainaa aikoo nostaa useammassa erässä aina tarpeen mukaan. Sen avulla välttyy maksamasta kymmeniä ja jopa satoja euroja täysin turhia kuluja. Jos siis harkitset joustoluoton ottamista, Credit24 on varsin varteenotettava vaihtoehto esimerkiksi näistä syistä:

 • Suhteellisen korkea luottoraja (4 000 euroa)
 • Nostot aina ilman kuluja
 • Ei turhia piilokuluja
 • Selkeä hinnasto
 • Rahat nopeasti tilille
 • Toimiva asiakaspalvelu

Jo pelkästään sillä, ettei nostopalkkiota peritä, säästää helposti useamman satasen selvää rahaa. Hieman korkeammat korot tietysti kompensoivat luoton kuluttomuutta, mutta maksuajan pysyessä kohtuullisena, nekään tuskin nousevat ylitsepääsemättömän korkeaksi. Kuten sanottu, lopullinen korkoprosentti määritetään täysin henkilökohtaisesti ja sen saa selville vasta lainahakemuksen tehtyään. Hakemus ei tietenkään vielä sido ottamaan tarjottua luottoa.

Credit24 mainostaa itseään markkinoiden edullisimpana nettiluottona, ja tämä varmasti pitääkin hyvin pitkälle paikkansa. Credit24:llä onkin pääsääntöisesti hyvin tyytyväinen asiakaskunta; asiakastyytyväisyys on 94,6 %. Credit24:ä pidetään luotettavana, turvallisena ja nopeana toimijana alalla, joka on varsin kilpailtu ja osin melko kirjavakin. Lisäksi toimintavuodet ja palveluiden läpinäkyvyys luovat osaltaan tiettyä uskottavuutta.

Asiakaspalvelu ja mobiilipalvelut

Credit24:n asiakaspalvelu on saanut paljon kiitosta ja sen toimivuus ja palvelualttius onkin yksi tämän luotonantajan ehdottomia plussia. Palvelua saa kätevästi niin puhelimitse, sähköpostin välityksellä kuin chat-muodossakin. Maksuton palvelunumero palvelee arkisin kello 9–17. Ja jos olet jo Credit24:n asiakas, monen asian hoitaminen onnistuu hetkessä esimerkiksi Credit24 Online -palvelussa.

Lainahakemuksia käsitellään aina kello 8-–22, ja tuolla aikavälillä rahojen saaminen tilille myönteisen luottopäätöksen jälkeen onnistuu keskimäärin 15 minuutissa. Pääset siis hetkessä siirtämään rahaa luottotililtä omalle pankkitilillesi, ja vieläpä täysin ilman ylimääräisiä kuluja. Credit24:ltä voitkin saada lainapäätöksen ja rahat tilillesi tarvittaessa hyvinkin nopealla aikataululla – koko prosessi alusta loppuun sujuu minuuteissa.

Asioiden hoitaminen onnistuu tällä luotonantajalla varsin monen palvelun avulla, joiden joukosta voi kukin valita itselleen sopivimman. Jo aiemmin mainitun Credit24 Online -palvelun kautta pääset helposti omaan tiliisi käsiksi. Credit24:llä on myös toimiva mobiilipalvelu osoitteessa m.credit24.fi. Tätäkin kautta voit tehdä nostoja, tarkistaa lasku- ja saldotietojasi ja ottaa erilaisia lisäpalveluita käyttöön.

Vaihtoehtoisesti voit myös ladata ilmaisen Credit24-mobiilisovelluksen App Storesta tai Google Playsta. Sovelluksen kautta onnistuu myös kaikki aina nostoista lisäpalveluiden ostamiseen, ja se kulkee tietysti aina kätevästi mukana. Credit24:n nettisivut ovat selkeät ja helpot käyttää. Hinnasto on selkeästi esillä ja jos jotain tarvitsemaansa tietoa ei löydä, asiakaspalvelu osaa varmasti auttaa.

Yhteenveto

Credit24 Joustolimiitti on kaiken kaikkiaan varsin kelpo tuote. Selkeä ja edullinen hinnoittelu, ilmaiset nostot ja nopea palvelu ovat tämän luotonantajan ehdottomia valtteja.

Jos olet harkitsemassa joustoluottoa, kannattaa Credit24:ltä siis ehdottomasti pyytää lainatarjous!