Eurovippi.fi

Eurovippi-pikalainalla 20–2250 euroa tilille nopeasti

Eurovipin takana on suomalainen luotonantaja, joka on toiminut alalla jo pienlainatoiminnan käynnistymisestä lähtien.

Yrityksen lainatuote on 20–2250 euron laina, joka sopii esimerkiksi yllättäviin menoihin, harrastuskulujen kattamiseen, matkustamiseen tai mihin tahansa muuhun kuluerään, joka vaatii nopeaa rahoitusta.

Mikä Eurovippi?

Eurovippi pikalaina on P2P Finland -nimisen helsinkiläisen yrityksen myöntämä laina. Se on suuruudeltaan 20–2 250 euroa, jolla voi kattaa mitä tahansa menoja odottamattomasta laskusta aina lomamatkaan. Kyseessä on kertalaina, joka maksetaan takaisin yhdessä erässä 7, 14, 30, 60 tai 90 päivän kuluessa lainan ottamisesta, lainasummasta riippuen.

Eurovippiä voi hakea internetissä tai tekstiviestillä viikon jokaisena päivänä kellon ympäri. Lainapäätöksiä tehdään kuitenkin vain lain edellyttämällä tavalla, kello 7–23 välisenä aikana. Se tarkoittaa, että jos lainahakemuksen tekee illalla kello 23 jälkeen, on raha käytössä seuraavana aamuna kello 7 jälkeen. Päiväaikaan haettu laina siirtyy tilille useimmiten 15 minuutin kuluessa.

Korko Eurovippi-pikalainassa on 49 % vuodessa. Sen lisäksi lainaan muodostuu muita kuluja, kuten nostopalkkio. Se tarkoittaa esimerkiksi 20 euron lainassa, että 7 vuorokauden maksuajalla laina kasvaa korkoa 0,19 euroa, johon lisätään 6 euron nostopalkkio. Näin ollen takaisin maksettavaksi summaksi muodostuu 26,19 euroa. Seuraavaksi Eurovipin ominaisuudet tiivistetysti:

  • Eurovippi pikalainan suuruus on 20–2250 euroa
  • Lainaa haetaan verkossa tai tekstiviestillä
  • Takaisinmaksuaika 7, 14, 30, 60 tai 90 vuorokautta
  • Vuosikorko 49 %, nostopalkkio vaihtelee lainasumman mukaan
  • Voidaan maksaa lainanottajan tilille kello 7–23 välisenä aikana

Eurovipin takaisinmaksuaikataulu riippuu lainattavasta summasta. Alle 50 euron laina on maksettava 7 tai 14 vuorokauden kuluessa. Yli 50 euron, mutta alle 1 000 euron lainassa takaisinmaksuaikaa on 14 tai 30 vuorokautta. Tuhannesta eurosta ylöspäin takaisinmaksuajaksi voi valita 14, 30, 60 tai 90 vuorokautta. Tällöin korko ja nostopalkkio vaikuttavat lopulliseen takaisinmaksusummaan merkittävästi.

Kenelle Eurovippi sopii?

Eurovippi on yksi mahdollinen keino kattaa kuluja erityisesti silloin, kun ne syntyvät odottamatta ja yllättäen. Jos pesukone hajoaa, eikä uuden hankintaan ole riittävästi rahaa ennen seuraavaa tilipäivää, voi lainaraha pelastaa tilanteen. Koska Eurovippi maksetaan kerralla takaisin, sopii se tilanteeseen, jossa tietää rahaa olevan käytössä vipin eräpäivän lähestyessä.

Laina voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle, jonka luottotiedot ovat moitteettomat. Vuonna 2010 Suomen laissa määriteltiin, että lainanmyöntäjän on tunnistettava luotonhakija huolellisesti ennen luottosopimuksen syntymistä. Tästä syystä Eurovipin myöntämistä harkitessaan luotonantaja käyttää hakijan henkilöluottotietoja, jotka se saa Suomen Asiakastieto Oy:ltä tai Bisnode Finland Oy:n luottotietorekisteristä.

Mikäli edellä mainituista luottotietorekistereistä löytyy jokin syy, miksi lainaa ei voida hakijalle myöntää, ilmoitetaan siitä välittömästi hakijalle. Luotonantajan on annettava maksutta tieto rekisteriin tehdystä hausta, mikäli luottohakemus hylätään sen antamien tietojen perusteella. Näin ollen Eurovippiä voi saada vain sellainen henkilö, jolla ei ole ollut ongelmia lainan takaisinmaksussa aiemmin.

Yhteenvetona Eurovipin sopivuudesta voidaan sanoa, että se on toimiva lainavaihtoehto silloin, kun täysi-ikäiselle Suomen kansalaiselle tulee äkillinen 20–2 250 euron suuruinen tarve rahalle. Koska Eurovippi maksetaan takaisin kertasuorituksena 7–90 päivän kuluessa, on takaisinmaksukyvyn oltava kunnossa lainan eräpäivän aikaan. Lainan myöntäminen edellyttää, että hakijalla ei ole merkintöjä luottotietorekisterissä.

Miten Eurovippiä haetaan?

Eurovipin hakeminen on helppoa. Lainaa voi hakea joko verkosta yrityksen sivujen kautta tai vaihtoehtoisesti tekstiviestillä silloin, kun asiakas on jo aiemmin lähettänyt verkkohakemuksen palveluun. Toisin sanoen ensimmäistä kertaa kyseistä lainaa hakeva voi tehdä hakemuksen ainoastaan internetissä. Lainaa hakiessa asiakkaan on tärkeää tutustua sopimusehtoihin ja ilmoittaa hyväksyvänsä ne.

Eurovipin sivuilla on suora Hae laina -linkki, jota klikkaamalla pääsee tekemään lainahakemusta. Mikäli asiakas ei ole aiemmin lainahakemusta Eurovippiin tehnyt, pitää hänen tunnistautua verkkopankkitunnuksilla. Tunnistautuminen onnistuu OP-Pohjolan, Danske Bankin, Nordean, Aktian, S-Pankin, Tapiolan, Ålandsbankenin, Handelsbankenin, Säästöpankin ja OmaSp:n asiakkaiden verkkopankkitunnuksilla. Lisäksi tunnistautua voi myös mobiilivarmenteella, joten vaihtoehtoja on monta.

Verkkopankin tai mobiilivarmenteen avulla tehdyn tunnistautumisen jälkeen lainan hakeminen edellyttää omien tietojen ja haettavan lainan tietojen syöttämistä palveluun. Toimenpide on yksinkertainen ja hoituu nopeasti. Valmis hakemus lähetetään eteenpäin, ja vastauksen saa yleensä muutaman minuutin kuluessa. Myönnetty laina siirretään Osuuspankin kautta, joten ainakin kyseisen pankin asiakkaat saavat lainarahan lähes välittömästi tililleen.

Mikäli asiakas on jo aiemmin tehnyt lainahakemuksen verkossa, voi hän jatkossa hakea pikavippiä myös tekstiviestillä. Tällöin lainaraha siirretään samalle tilille kuin aiemmalla kerralla, ellei asiakas ilmoita uusia tilitietoja. Tekstiviestillä tehdyn lainahakemuksen etu on muun muassa se, että lainaa voi hakea myös silloin, kun nettiyhteyttä ei ole käytössä.

Eurovipin takaisinmaksu

Eurovipin takaisinmaksuaikataulu on hyvin pitkälti asiakkaan itsensä päätettävissä. On hyvä huomata, että koko lainasumma maksetaan aina kerralla takaisin. Eräpäivän voi valita 7, 14, 30, 60 tai 90 vuorokauden päähän lainan ottamisesta. Pienimpien lainojen osalta maksuaikaa on rajoitettu, eli alle 50 euron lainat on maksettava joko 7 tai 14 vuorokauden kuluessa.

Vaikka Eurovipin takaisinmaksuaikaa päättäessä on hyvä valita ajankohta, jolloin tietää rahatilanteen olevan riittävän hyvä, ei eräpäivää kannata siirtää liian pitkälle. Se johtuu siitä, että koron osuus nousee nopeasti maksuajan pidentyessä, ja näin ollen lopullinen takaisin maksettava summa kasvaa jopa satoja euroja suurempien lainojen kohdalla. Esimerkkinä laina-ajan vaikutus 2 250 euron lainaan:

  • Laina-aika 14 vrk = takaisin maksettavaa yhteensä 2967,88 euroa
  • Laina-aika 30 vrk = takaisin maksettavaa yhteensä 3016,88 euroa
  • Laina-aika 60 vrk = takaisin maksettavaa yhteensä 3108 euroa
  • Laina-aika 90 vrk = takaisin maksettavaa yhteensä 3200 euroa

Kuten yllä olevasta listasta voi huomata, on ero lyhimmän ja pisimmän laina-ajan välillä 3200-2967,88=232,12 euroa. Yli 230 euron ero on varsin merkittävä laina-aikaa miettiessä. Pienissä lainasummissa laina-ajan merkitys on vähäisempi. Takaisin maksettava summa muodostuu 49 prosentin vuosikorosta sekä nostopalkkiosta, joka Eurovipin suurimman lainasumman kohdalla on 675 euroa.

Mikäli eräpäivä lähestyy liian nopeasti, voi luotonottaja siirtää eräpäivää, jolloin lopulliseen summaan lisätään erillinen eräpäivänsiirtomaksu. 14 päivän pidennyksestä veloitetaan viiden euron maksu. Jos lainan jättää maksamatta eräpäivään mennessä, veloitetaan lainanottajalta viivästyskorko ja viiden euron maksumuistutus. Näin ollen laina-aikaa kannattaa muuttaa tarvittaessa oma-aloitteisesti sen sijaan, että jättää vain maksamatta velan ajallaan.

Esimerkkejä Eurovippi pikalainoista

Toisinaan elämä voi yllättää ikävällä tavalla. Kun pankkitilin saldo kääntyy syystä tai toisesta miinuksen puolelle ja palkkapäivään on vielä muutaman päivä aikaa, voi jo 20 euron vippi pelastaa tilanteen. Jos sen maksaa viikon kuluessa takaisin, on korkoa ja kuluja ehtinyt syntyä 6,19 euroa, eli yhteensä takaisin maksettavaa on 26,19 euroa.

50 euron vippi voi tulla tarpeeseen tilanteessa, kun rakkaan ystävän yllätysjuhlien järjestelykuluja jaetaan osallistujien kesken. Et ehkä halua lainata summaa toisilta kavereilta, mutta osallistumatta jättäminenkin kuulostaa kohtuuttoman ikävältä. Eurovippi antaa mahdollisuuden liittyä ilonpitoon. 14 vuorokauden takaisinmaksuajalla korkoa syntyy 0,95 euroa ja nostopalkkio on 15 euroa, jolloin takaisin maksettavaa muodostuu 65,95 euroa.

Entäpä tilanne, jossa pesukone hajoaa odottamatta. Palkkapäivään on vielä aikaa viikko tai kaksi, etkä yksinkertaisesti pärjää ilman konetta. Voisit toki ostaa pesukoneen, mutta se tietäisi loppukuun ruokalistalla olevan pelkkää makaronia. Kun otat 750 euron Eurovipin 30 vuorokauden laina-ajalla, syntyy 225 euron nostopalkkion ja 30,63 euron koron kanssa takaisin maksettavaa 1005,63 euroa.

Syksyn pimeys masentaa ja lähestyvän talven viima pureutuu luihin asti. Kaipaat hemmottelua ja ennen kaikkea aurinkoa. Vastaan tulee vastustamaton tarjous matkasta lämpöön, mutta sen hetkinen rahatilanne ei tue ajatusta. 2 000 euron laina voi tuoda elämään arvokasta sisältöä ja mahdollistaa haaveen, ja 60 vuorokauden laina-ajalla takaisin maksettavaa kertyy 2 763 euroa.

Yhteenveto

Luotonantaja P2P Finlandin Eurovippi on 20–2250 euron laina, jonka takaisinmaksuajaksi voi valita 7–90 vuorokautta.

Eurovippi voi olla ratkaisu odottamattomaan rahapulaan silloin, kun tiedät pystyväsi maksamaan velan takaisin sovittuna ajankohtana. Hakemuksen voi tehdä netissä tai tekstiviestillä, ja rahan saa tilille nopeimmillaan jopa muutamassa minuutissa.